Friday 24 October 2014

Tomato Mozzarella Pasta

Joskus klassiset raaka-aineet vain todistavat parhautensa uudelleen. Jääkaappini syövereistä kattilaani päätyi tomaatti, mozzarella ja basilika - mitä muuta ihminen voikaan tarvita. Tässä siis ohje tähän hämmentävän yksinkertaiseen ruokaan - nauti! 

Sometimes the most classical ingredients just prove their goodness again after all these years. One day from my fridge tomatoes, mozzarella and basil ended up to my kettle and it is that simple - enjoy! 


 Tarvitset                                                                             Ingredients
- Mozzarellaa                                                                      - Mozarella
- Tomaatteja                                                                        - Tomatoes
- Basilikaa                                                                           - Basil
- Oliiviöljyä                                                                        - Olive oil
- Suolaa ja pippuria                                                            - Salt and pepper
- Valkosipulin kynsi                                                           - Garlic
- Pastaa                                                                               - Pasta


Keitä pasta kypsäksi ja laita se valumaan.                        Boil pasta and let it drain.
Kuulota valosipulia öljyssä ja lisää tomaatit.                    Fry garlic in oil and add tomatoes.
Lisää pasta joukkoon ja lisää öljyä.                                  Add pasta and put some more oil.
Mausta suolalla ja pippurilla makusi mukaan                   Season with salt and pepper to your taste
Lisää mozzarella revittynä pastan joukkoon.                    Add mozzarella in pieces.
Anna mozzarellan hieman sulaa ja lisää lopuksi              Let mozzarella melt little bit and in the end 
basilika.                                                                             add the basil.


 

No comments:

Post a Comment