Thursday 30 October 2014

Green tea chocolate

Erään kouluprojektin verukkeella vietin yhden iltapäivän jälleen Pinterestissä. Tähän väliin voisi sopia pieni intoilu siitä miten kiva paikka se pinterest oikein on mutta kertokoon kuva kaiken: 


Parasta tämän kertaisessa Pinterest ikkunashoppailussa oli että sain katsella ruuan kuvia ja minulle tuli valtava kokkausinnostus ja nälkä. Etsin projektiin sopivia kuvia, mutta yksi kuvista kiinnitti huomioni sillä, että se sisälsi aivan limenvihreää kakkua. Ajattelin sen olevan jotain esanssivärjäyttyä imelyyttä, mutta tarkemmin tarkasteltuani se oli suklaata, vihreä tee suklaata. Kuva inspiroi minua niin että minulle tyypilliseen tapaan sitä oli pakko tehdä heti. Eikuin kauppaan ostamaan Matcha teetä (mikä oli hankalampi operaatio kuin ajattelinkaan) ja hommiin. 

Valmistaminen oli helppoa ja vaivatonta, mutta hankalinta oli kun jouduin odottamaan 4 tuntia, että se oli valmista.. Omakohtaisen kokemuksen pohjalta voin todeta, että elä arkaile suklaan määrän kanssa ja muista käyttää täysin kuivia astioita, nimittäin ensimäinen eräni muistutti vielä 2 päivän jähmettymisoperaation jälkeenkin oudolta vihreältä limalta. 


Kokeile ja ihastu! se on taivaallista ja tavallaan myös super terveellistä! (kun unohdat sen sisältävän rasvaa, suklaata ja kermaa) 
Ohjeen löydät englanniksi täältä
Suosittelen tutustumaan tuohon nettisivuun muidenkin ruokien osalta - on nimittäin 
HER-KUL-LIS-TA !


One day I spent another day in Pinterest windowshopping.. But for my school project! And my project needed inspiration about food (I know - I have quite nice school project..) And one picture catched my eyes, lime green cake. I thought it was just some chemical colour in a too sweet cake but it was chocolate, green tee chocolate. Obviously I had to try it immediately and it was the best sweet I have had in ages! And its also super healhty, you just need to forget there is butter, cream and chocolate! 

You can find the easy receipe from here
And I advice you to get to know this page and its other receipes it delicious!

No comments:

Post a Comment