Monday 6 October 2014

DIY iPhone case

Olen jo pitkään suunnitellut että puhelimeni kaipaa jonkinnäköisiä suojakuoria ympärilleen. Pitkän nettiselailun ja ideointien kautta päädyin sitten ostamaan kaikkein halvimmat kuoret Tigeristä. Mutta niissä oli se erikoisuus, että näiden kuorien mukana tuli lankoja ja neula. Kuori on ihanan pehmeä ja muovautuva ja sen kannessa on pieniä koloja joihin voi kirjoa jotain kivaa! Puhelimen mukana tuli ohjeet pingviinin ja viiksien kirjomiseen, mutta käsityöhirmu minussa alkoi ideoida vaikka mitä! 

Koska pilkut on parhautta, päädyin pilkkuihin, jotka lopulta näyttivät enemmän lumihiutaleilta. Parasta kuitenkin on, että voit käyttää kuoret uudelleen, sillä neula ei jätä isoja reikiä muoviin. 



I have been searching perfect iphone case for a long time. After countless hours online searching the perfect one I ended up to buy the cheapest one from Tiger shop. But there was a catch, the case came with one needle and four small yarn. The perfect easy DIY project for yarn maniac. There was few models to embroider but I wanted to make something my own.

I made dots that ended up looking like snowflakes. But the great thing is you can use this all over again because the needle doesn`t leave any big holes. 


No comments:

Post a Comment