Tuesday 28 October 2014

Love is in the air

 
Olen ollut ihastunut kohta jo vuoden verran. Ihastuminen on ihanaa kun synkkinäkin päivinä joku saa sinut hymyilemään ja unohtamaan kiireen ja kaiken muun tekemisen. Ihastukseni kanssa olemme viettäneet lukuisia iltoja istuskellen sohvan kulmassa katsellen toisiamme, juoden teetä ja huokaillen. Monesti olen kuullut, että vuoden jälkeen alkaa arki, ihastus laantuu ja kuherruskuukaudet ovat ohi, mutta joudun kyllä nyt monelle tuottamaan pettymyksen ja toteamaan, että ihastukseni on itseasiassa jopa vain kasvanut tässä vuoden aikana. 
 
Tämä voi olla ehkä hieman erikoinen uutinen läheisillenikin, mutta tälläinen ihastus minulla todella on. Olemme olleen hieman varovaisia ja pitäneet suhteemme aika pienieleisenä, mutta nyt vihdoin vuoden jälkeen, olemme päättäneet tulla julkisesti kaikkien nähtäville. Olemmme nyt tutustuneet toisiimme hyvin, joten oli aika ryhtyä vihdoinkin hommiin ja kokeilemaan käytännössä, miten yhdessä elo ja kaikki asiat toimivat. 
 
 Kenestä minä nyt sitten oikein puhun? Noh, Kerällä kirjasta tietysti! Jonna Hietala julkaisi kirjansa 2013 ja siitä saakka olen ollut ihastunut. Jonna on koonnut kirjaan 45 nopeaa ja mielestäni myös helppoa käsityötä. Kuvat ovat ihanan inspiroivia ja ohjeet ovat helppolukuisia. Puikoilleni on nyt jo päässyt turbaanipipo, kummastapäästä sukat (lue sukka), Virolaisia vaakoja tyynyliina, lempipaikan villapalli ja nyt vuoroa odottelee parhaille päiväunille peitto. Sormeni syyhyävät kokeilemaan jokaista ohjetta ja sen voin todeta että tämä rakkaussuhde jatkuu! Jos suhteemme joskus hiipuu, toivon että Jonna kirjoittaa myös toisen kirjan uusilla ihanilla ohjeilla, jotta tämä ihastukseni voi jatkua vielä vuosia! Jonnan inspiroivan blogin löytää myös täältä.



 
I have had a serious crush on one finnish craftwork book about an year now. Its full of inspiring patterns and pictures. Its all about easy and fast knitting and other craftwork. I think its only in finnish but even the pictures will inspire you to create something new! The book is written by Jonna Hietala and its called kerällä, witch means on yarn. You can find Jonnas blog and amazing pictures from here

No comments:

Post a Comment