Thursday 22 May 2014

This is what I call a perfect buffet!

No nyt! - pääsi suustani kun tänään koulupäivän jälkeen raahauduin Anttilan ruokakauppaan (k-supermarket Veljmies). Silmäni alkoivat kiilua ja melkein taputtelin käsiäni yhteen ollessani niin innostunut! Tiedät varmasti sen, että ihmisen pitäisi syödä kasviksia se puolikiloa päivässä.. Luokkakaverin kanssa asiasta keskustellessa totesimme että se tarkoittaisi periaatteessa puolikasta kaalia ja arkipäivinä perussalaattien mussuttaminen tuntuu siltä kuin söisit puolikkaan kaalin. Nyt joku ihana Enkeli oli keksinyt sen, mitä olen jo piiiiiitkään haaveillut!! Salaatti buffet!!


Kuvat/Pictuers: www.edensalaattibaari.fi

Nämä Eden salaattibaarin valikoimat sokaisivat minut niin että otin aivan järkky ison annoksen salaattia. Yleensä minulle käy näin jossain pizza buffetissa tai muang thaissa: pakko ottaa kaikkea koska kaikki näyttää niin hyvälle. Nyt ihanaan ekologiseen pahvirasiaani päätyi pastasalaattia, itämaistanuudelisalaattia (voi aah miten hyvää se oli!), melonia, vesimelonia, katkarapuja, mozzarellaa, tomaatteja, tuoresalsaa, aurinkokuivattua tomaattia, falafeleja, mutta sitten purkkini olikin jo niin täynnä että ihmettelen kuinka se meni kiinni. Kauhistellen katselin kuinka paljon tämä annokseni saakaan hintaa, toisella silmällä kurkistin puntarista tulevaa viivakooditarraa: vain 8,56€. 
Pikaisen laskutoimituksen perusteella totesin että ostaessani perussalaattiaineksen ja siihen jonkun yhden kivan asian, esim. katkarapuja olisi hinta noussut nopeasti yli tuon summan! Kilohinta taisi olla 16.90€ näissä unelmalaareissa. Kaikenlisäksi säästyn kasvisten leikkaamiselta, johon yleensä salaatin valmistamiseni kaatuu. Nyt lähinnä mietin pitäisikö käydä hakemassa iltapalaksi aasialaista nuudelisalaattia..

Suosittelen!


I found a saladbar today from my town!  What a great idea for person who is super lazy making salad because of cutting the vegetables. Food in Finland is very expensive so I counted that when I buy this ready delisious salad it is cheaper than buying ingredients for making it by myself. 
Now I am just thinking should I go and buy some asian noodlesalad as my nightsnack.. 

No comments:

Post a Comment