Monday 12 May 2014

Flower therapy

Äitienpäivä rutiineihimme kuuluu, että käymme jossain kukkakaupassa/puutarhassa ostamassa äidillemme kukkia tai muita kasveja. Tämänkertaisen äitienpäivän kukkaostos kohteena oli lemppari puutarhani Kuopiossa: Heikkisen ja Hännisen puutarhat. He myyvät kukkia ja taimia Kuopion torillakin, mutta voin koko sydämestäni suositella kokeilemaan itse puutarhalla käyntiä. 

Kun astuin sisään Hännisen puutarhan kasvihuoneisiin, tuntui että kaikki stressi, väsymys, tekemättömät työt, huolet ja yliaktiiviset ajatukset katosivat. Oli kesä, jokapaikassa oli ihania värikkäitä kukkia, uusia alkuja, oi ne tuoksut ja kostean lämmin ilma. Totesin, että voisin jäädä sinne päiväksi nautiskelemaan kukkaterapiasta. Henkilökohtainen suosikkini näistä kahdesta on Hännisen puutarha, se on niin kodikas, luonnonmukainen, ihanan korvessa ja taimet taitavat pääosin olla suomalaisia. Heikkisellä on myös todella hyvät ja laajat valikoimat, mutta tunnelma on hieman erilainen ja melko moderni. 

Tässä hieman kuvakollaasia ja kukkaterapiaa teille kaikille! 

Our mothersday tradition has allways been visiting some flowermarket or garden and buy something for our mom. This time we went to my favourite garden nearby Kuopio. When I step into greenhouse I started to heal, I forgot my troubles, stress, flu and everything! It was summer there, new starts, those smells and warm moist air.. Heaven and flower therapy! 

Here is some pictures and flower therapy for all of you!

Hännisen puutarha






As you can see from my face I really enjoyed there, you can almost here me saying haaa!!

Heikkisen puutarha





Our shoppings

My summer project this year: three different salads and chili (I try my best to cheer up my chili)


2 comments:

  1. Haa -kuva on ihan paras! :) Pitänee seuraavaksi projektiksi uuden kodin laitossa ottaa parvekeen koristelu kukilla 8)

    -Jonna

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on niin valtava parveke että saat mahtumaan sinne puutarhan ja ehkä myös lehmän!!

      Delete