Wednesday 4 June 2014

Ilonpisaroita on instagram

Hohoi! Pahoittelen mediahiljaisuutta, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa elämäkin löytää kesäuomansa. Viimeiset kouluhommat tuli puserrettua viimeviikolla loppuun ja tämä viikko on mennyt kirppariprojektin parissa. Kummastuksen määrä siitä, kuinka paljon ylimääräistä tavaraa voi tällaiseen kaksioon mahtua, ei meinaa vieläkään hellittää. Kirpparille päätyi neljä ikea kassillista myytävää ja varmaan sama määrä tavaraa päätyi muuhun kierrätykseen.

Kesä taitaa täällä blogin puolella olla hieman hiljaisempi, sillä kesäaika on minulla puuhastelu ja ulkoiluaikaa, jolloin koneella tulee vietettyä hieman vähemmän aikaa. Mutta tekemisiäni voi nyt seurailla myös instagramissa kuvien välityksellä: ilonpisaroita. Mutta parhaani mukaan yritän kirjoitella tänne bloginkin puolelle, sitten sadepäivinä.

Hello! I am still alive! Sorry for this media silence. Last things at school is now done and now its summerholiday for the next three months. At summertime I usually do things and move around so I might not be at computer that much but I try my best to write new posts here also. But now you can follow me also on instagram trough pictures: ilonpisaroita.


 Look what I found!! The end of the rainbow - my dream came true
 

No comments:

Post a Comment