Saturday 27 April 2013

Täydellinen päivä

Olemme siskoni kanssa aina naureskelleet, että blogeissa kaiken saa aina kuulostamaan ihanalta ja hauskalta ja täydelliseltä, mikä aiheuttaa aina hieman kateutta toisten ihanista kokemuksista ja tekemisistä. Vietimme tavallista viikonloppua ja pian huomasimme, että kaikesta mitä teemme voisi kirjoittaa blogitekstin. Päivämme blogimaiseksi muutettuna sujui kutakuinkin näin:
 
Morris ei saa nukkua sängyssä, mutta minun sänkyni on näköjään poikkeus..

 Heräsimme rauhassa aamuauringon lämmittäessä huoneen. Siskoni koira oli käpertynyt polvitaipeeseeni ja tuhisi onnellisena, kun oli itse päättänyt, että minun sängyssäni nukkuminen on sallittua. Oli ihana aurinkoinen aamu ja ulkona oli ensimäinen oikeasti lämmin päivä tänä keväänä! Jääkaapista löytyi tuoreita mansikoita, tuoretta ananasta, reilunkaupan banaaneja ja tuoretta basilikaa sekä luomu piimää, joten päätimme valmistaa terveelliset smoothiet. Sekoitimme tehosekoittimessa kaikkia löytämiämme hedelmiä ja lisäsimme pakastimesta itsekerättyjä puolukoita, lisäsimme hieman piimää ja tuoretta basilikaa tuomaan hieman makua.





 Aamupala rauhassa nautittuna ja koirakin alkoi hiljalleen heräillä. Olikin aika lähteä käymään kaupungilla hieman shoppailemassa. Emme selvästikään ole hyvää shoppailuseuraa toisillemme, sillä yllytimme jatkuvasti toisiamme ostamaan kaikkea mitä emme oikeasti edes tarvitse. Pitkän kaupungilla viettämämme ajan jälkeen, olikin aika nautiskella täyttävä ateria Jyväskylän parhaassa ravintolassa Muang Thaissa. Siellä on hyvistä/tuoreista raaka-aineista valmistettuja thairuokia sekä herkullisia sushi annoksia! Jälkiruoaksi saamamme suklaan sisältö tosin jäi hieman mystiseksi, sillä se näytti kiviltä, mutta maistui kaakaopavulta.
 

Kun ostokset oli tehty ja ruoka syöty, pitikin mennä jo kotiin pelastamaan koira yksinolemiselta. Päätimme lähteä pitkälle lenkille ja viedä Morris koirapuistoon. Keväiset maisemat ja heräilevä luonto sai mielen rauhalliseksi. Koiraa lähinnä kiinnosti vihdoin lumenalta paljastuneet putket, jotka kulkevat kävelyteiden alla. Toisia koiria kiinnostaa hajut ja toiset koirat, mutta Morris tykkää putkista...Lopulta saavuimme koirapuistolle, jossa oli ihana seurailla koirien iloista leikkiä ja painimista.




 Kotiin saavuttuamme nautiskelimme lasilliset luomu punaviiniä ja nautimme rauhallisesta illasta.
Annoimme koiran leikkiä lempilelullaan pupulla ja lopulta olikin hyvä ottaa pienet päiväunet pupun kanssa.


Tämä päivä oli lopulta hyvin tavallinen, vain oma asenteemme teki siitä ihanan ja ikimuistoisen.

Siis luodaksesi ihanan päivän itsellesi: vietä aikaa rakkaimpiesi kanssa, unohda murheesi hetkeksi, elä niinkuin eläimet - tässä hetkessä, nauti ruuasta, leikkimisestä, luonnosta, avaa silmäsi kaikelle pienelle kauneudelle ympärilläsi ja tee niitä asioita mistä nautit.

Siis ihania ja iloisia päiviä kaikille!

1 comment:

  1. Varsinaisia elämästänautiskelijoita kaikki! Kai Morrikseen nautintoihin kuului myös ruokailu, kuten teillä, sillä hyvä ruoka, parempi ... lisää hyvää ruokaa, on kaikkien koirien unelma. Isi

    ReplyDelete