Thursday 23 April 2015

kuljeskelevat jatkossa kaapissani


Jos joku väittää minulle, että omasta kodista löytyy tilaa kaikille tavaroille, kaikki on kotona aina selkeää ja järjesteltyä, en usko (ellet ole luokkalaiseni Riku). Mutta tähtäimeni on tässä muutaman kuukauden sisällä saada tavarani rajoitettua mahdollisimman pieneen tilaan. Haaveeni siitä, että minulla olisi vain rinkallinen tavaraa, on kohdannut realiteetin siitä, ettei etenkään lankakeräni mahtuisi sinne. En siis enää mittaa tavaramäärääni rinkallisina vaan kolossaalisena rinkkarykäelmänä. 


Tänään kodissani järjestyksen saavuttivat jokapuolelle levittäytyneet korut. Siis kuka olisi uskonut että kaulakoruille kasvaa ajanmittaan jalat ja niitä löytyy jokapuolelta? Melkein yhtä mystistä kuin miksi kuulokkeiden johto menee aina solmuun itsestään, vaikkei siihen edes koskisi. 

Taannoin yhdellä kirppari reissulla mukaani lähti pussillinen puisia pyykkipoikia ja nyt ne pääsivät käyttöönsä. Kaksipuolista teippiä taakse ja kiinnitys vaatekaapin sisäpuolelle. Näyttävät kyllä niin hauskoille, että saattaisivat jopa sopia näkyvämmällekin paikalle.





My project with cleaning all the clutter away had got into phase of getting some sense with my jewelry. Have you noticed that in some point all your jewelry grows legs and walks everywhere in your house? I solved the problem with wooden clothespin. 



No comments:

Post a Comment