Sunday 25 January 2015

Leikkisää ruokaa




 Moni varmaan jo luulee blogini muuttuneen täysin ruokablogiksi kun taas postaan jotain ruokaan liittyvää mutta hoi kaikki käsityö ihmiset!! nyt on kyseessä sellaista ruokaa, joka koskettaa kaikkia innokkaita virkkaajia ja askartelijoita!! Olin itse pienenä aika totaalinen kauppaleikki friikki ja yksi elävimpiä muistojani minulla on yhden lapsuuden ystäväni leikkimökistä. Ystäväni asui täydellisessä talossa ja olin mustankipeä kaikesta mitä heillä löytyi (luulen, että sisustusinnostukseni on alkanut heidän kodissaan). Mutta parasta heillä ehdottomasti oli leikkimökki. Muistan sen jokaisen kulman tarkasti ja etenkin kaikki ystäväni äidin säästämät ruokapurkit ja laatikot leikkimökin hyllyillä. Tämä muisto silmissäni aloin miettimään mitä tekisin ihanalle kummitytölleni joululahjaksi. 

Lahjaksi syntyikin laatikollinen ruokaa. Laatikosta löytyi avokado, vadelmia, porkkana, tomaatti, chili, salaattia, perhospastaa, spagettia ja lihapullia. Siis ihan hyvä paketti kauppaleikkien aloittamiseen. Ohjeet näihin ihanuuksiin löysin netistä ja kuviakin minulla on, tai siis oli.. mutta ne nyt ovat mystisesti jonnekin kadonneet! Joten kuvamateriaalia minulta löytyy vielä pastasta ja lihapullista, mutta loppuun laitan kuvia pinterestistä niistä tuotteista mitä tein ja mitä ihanuuksia minulla jäi vielä seuraavaan kertaan! 

Huom! jos joku tietää miten ruotsinkieliset virkkaussilmukka lyhenteet menee niin saa vinkata minulle (taas törmään tähän Tiia vs. ruotsinkieli dilemmaan). 

 Huovasta tehtyä tuore perhospastaa ja spagettia

Huovutetut lammaslihapullat (lampaanvilla)


Oma suosikkini oli superhelpot vadelmat! 
ne oli niin aidonnäköisiä että laitoin yhden vahingossa suuhuni..


Kun näen ihmisten tehneen näin ihania asioita, tiedän että tässä maailmassa on vielä paljon hyvää jäljellä! 

Kaikki kuvat ja niiden lähteet löydät Pinterest tililtäni Blogissa nähtyä kansiosta! Crochet kansiosta löydät kaikkea ihanaa muuta virkattua mihin olen törmännyt ja lisännyt loputtomalle things to do -listalleni.

Here is few of my crochet foods that I made for my goddaughter as a christmas present. Something happened and I lost most of my pictures, but here is pictures from me and pinterest of the most cutest things I founded and made. The chiken is next on my to do list!

No comments:

Post a Comment