Tuesday 23 September 2014

Crete in my mind



Kävin elokuulla Kreetalla ja nyt syksyn korvilla on ollut ihana muistella sen lämpöä ja kaikkea ihanaa mitä tuli nähtyä ja koettua. Aina välillä olen palannut Kreetan muistoihin ja selkeästi parhain ja maukkain keino tähän pikamatkustamiseen on ollut syöminen. 

I visited Crete in august and espesially now when the damn snow have arrived to Finland its lovely to stop and remember everything I experienced there. The best and tastiest way to do this quick travelling is to eat.

Kana Souvlaki - Chiken Souvlaki



3 rkl punaviinietikkaa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl kuivattua oreganoa tai basilikaa tai 3 rkl tuoretta hienonnettuna
1 dl oliiviöljyä
1/2 tl (sormi)suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
4 broilerin rintafileetä
n. 3 tl juoksevaa hunajaa

Paista kana pannulla ja laita vartaisiin tai valmista uunissa puuvartaissa 200 asteessa n. 20minuuttia.
Tarjoile esim. tsatsikin tai salaatin kera.

3 tbsp redwine vinegar
1 tbsp lemonjuice
1tbsp or 3tbsc dried or fresh oregano or basil 
0.42 cup olive oil
1/2 tsb salt
1/2 tsb pepper
3 tbsp honey
4 pcs chikenfilet

fry on pan or cook in the owen in 200degrees about 20minutes.
Serve with tsatsiki or salad




No comments:

Post a Comment