Monday 24 February 2014

Tulevaisuudessa syön vain salaattia!!

Tänään oli suunnitelmissani olla supertehokas koulujuttujen suhteen, mutta käytäntö osoittautui toisenlaiseksi. Olin viikonlopun Joensuussa kyläilemässä ja ihanan kummipoikani seura ilmeisesti uuvutti minut niin, että vapaa-aamuni unet venähtivät lähemmäksi puoltapäivää. Tarkoitukseni oli tehdä tänään valokuvauksen kurssille photoshoppailuja ja tutustua koulutyöni aiheeseen: miten sisustus vaikuttaa hyvinvointiimme. Empiirinen tutkimukseni osoitti, että sotkuinen koti ei auta motivoitumaan koulutöiden pariin. 
 
Photoshoppailun antia. Tarkoituksemme oli harjoitella kahden kuvan yhdistämistä.

Kaappiini oli jälleen kerran jäänyt tortillalettuja viimeviikolta ja kuten jokainen, joka on kokeillut tortillalettujen säilyttämistä kaapissa useamman päivän, tietää niiden olevan kuivia ja monesti ne päätyvät vain roskiin. Kerran kuitenkin muistan nähneeni Jamie Oliverin tekevän vanhoista tortillaletuista salaatin, joten päädyin kokeilemaan sitä! 


Valmistin tavallisen kanasalaatin; eli salaattia, kurkkua, tomaattia, punasipulia, himoitsemiani marinoituja valkosipuleita, paistettua kanasuikaleita ja vuohenjuustokuutioita. 

Tähän väliin pieni kumarrus, niiaus, aplodit, halaus ja poskisuudelmat sille ihmiselle, joka on keksinyt, että vuohenjuustosta on tehty kuutioita joita voi vain lisäillä salaattiin!!

Tortillaletut voi siivuttaa pieniksi suikaleiksi ja paahda niitä pannulla ilman öljyä. 
 Tortillat toivat salaattiin mukavaa rapeutta ja kivaa makua!

Salaatinkastikkeeksi oliviiöljyä tai Basilika balsami -kastiketta.

Lisäksi törmäsin parhaaseen ajatukseen vähään aikaan:


Lainattu teksti: arroyo de la vida -blogi
 Pidemmittä puheitta, poistun ostamaan salaattia ja jatkan photoshop kokeilujani!

No comments:

Post a Comment