Monday 2 December 2013

Unelmien Joulukalenteri

 
Hihii! nyt saa jo virallisesti jouluilla!

Lumimyrskyssä teimme matkan Joensuuhun, jossa ihastuttava kummipoikani oli tehnyt minulle jotain lähtemättömän söpöä! Minua odotti paikanpäällä ihka oma joulukalenteri, itse tehty sellainen. 
Nyt saan joka päivä odottaa innolla mitä ihanaa kirjekuoresta löytyykään!!

Jo muutaman vuoden ajan olen tehnyt itse oman joulukalenterini Unelma kalenterina. Kirjoitan joka päivä Jouluaattoon asti oman unelmani ja sitten vuoden päästä katselen mikä unelmistani on jo toteutunut. Tänään kaivellessani viimevuotisia unelmiani esiin, voin jälleen hämmästyksekseni huomata, että moni asia on tavalla tai toisella toteutunut! Siis kaikki vain heti unelmoimaan! 


<3
Kummipoikani joulukalenteri on myös hänen unelmakalenteri, sillä kaupasta saa tattadaa lego joulukalentereita. Sattumoisin hänen äitinsä oli ostanut myös (onneksi hieman erilaisen) joulukalenterin ja nyt hän saa joka päivä kaksi uutta legoa loputtomiin kokoelmiinsa. 
Legoista puheen ollen täytynee todeta niiden olevan äärimäisen rentouttavaa toimintaa myös aikuisille. Itse sain viikonlopun aikana taiteiltua legojen pankkiholvin, kullankäsittely alueen (legoukkojen turvallisuus huomioon ottaen) sekä lego vessan. Ehkä yhdeksi unelmakseni tänä vuonna tuleekin päästä kummipojan kanssa joskus yhdessä intoilemaan legolandiaan!!

Tässä pankkiholvi sisäpuolelta ja henkilökunnan oleskelutilat. Joskus joudutaan tekemään myös yötöitä, joten toimistosta löytyy myös sänky
Tässä pankkiholvi ja toimisto etupuolelta, pihalla on myös kaivoksesta löytyneiden kivenlohkareiden räjäytyspaikka (huom. räjäytys tapahtuu turvallisesti lasiseinän takaa) ja räjäytysalueen vieressä myös kullanhuuhdonta allas.
Legoukkojen (ja näköjään möys dublo hahmojen) vessa


Jos nyt vielä innostuit joulukalentereista, niin vielä ehtii! Ideioita on maailma pullollaan, mutta kalenterissa on parasta se, että pääsee takaisin lapsuuden tunnelmaan, jolloin joulu oli taikoja täynnä, onneksi meidän jokaisen sisällä on sisäinen lapsi, joten annetaan sen tulla esiin nyt edes jouluilemalla! 

No comments:

Post a Comment