Friday 29 November 2013

Pannullinen persiljaa pasta




Helpot reseptit kiireisinä koulu ja työpäivinä ovat aina tervetulleita ja suurinosa arkiruuastani koostuukin hyvin yksinkertaisista ruuista. Mutta suurena ruuan rakastajana minun ruokani saa aina maistua oikein hyvältä! Onneksi kaikki ystäväni ja tuttavani sattuvat olemaan yhtä persoja ruualle kuin minä, joten heiltä saa valtavan hyviä vinkkejä. Eräänä uutena tuttavuutena on tullutkin halloumi pasta.


Tarvikkeet: halloumia, chilitomaattimurskaa, 2 ruukkua persiljaa ja pastaa.

1. Keitä pasta kypsäksi ja samalla valmista kastike.
2. Paista Halloumi paloja pannulla ruskeaksi


 3. Lisää tomaattimurska
4. Lisää Pannullinen (alkuperäisen ohjeen mukaan tässä sijaitsee kirosana) persiljaa


4. Nautiskele pasta rauhallisesti
 

5. viihdytä itseäsi persiljalla


 ENJOY!

No comments:

Post a Comment