Tuesday 10 September 2013

Koira kauratyyny

Syksy alkaa olla jo ovella ja viileät illat kaihertaa varpaita ja hartioita. On siis aika kaivaa taas kutimet esiin ja keittää iso kupillinen teetä! Aikaa on edellisestä kirjoituksestakin kulunut ja uusia juttuja on tullut elämään. Aloitin juuri opinnot sisustusarkkitehdiksi, eli jatkossa varmaan tulossa juttuja enemmän tältäkin alalta!

Syksyn myötä tulee taas käsityö innostus ja ensihätään päätin testata kauratyynyn valmistamista, jotta kylmästä kiristyvät hartiat pysyvät rennompina. Itselläni käytössä ollut kauratyyny aina jostain syystä unohtuu sohvanreunalle röllöttämään ja näyttää lähinnä paksulta vaatekasalta, joten aloin tutkia millaisia erilaisia kauratyynyjä voisikaan keksiä. Tämä kauratyyny kokeiluni päätyikin syntymäpäivälahjaksi kotiin jossa röllöttää sohvalla koira (joka toimii välillä lämpötyynynä tai sohvatyynynä) joten ajattelin, ettei tylsä tavallinen tyyny sovi tälle sohvalle lainkaan. Onnekseni löysin kotivinkin nettisivuilta suloisen hauskan ohjeen koirakauratyynyn valmistukseen! 

Ohjeen koiran valmistukseen löydät täältä:


Tässä valmistunut koiralämpötyyny, jonka sisällä on siis tavallinen lämmitettävä tyyny. Miksi erillinen tyyny sisään? siksi, että koiran selkään tuleva vetoketju ei kestä mikrottamista. Itselläni sattui virhe siinä, että vetoketju meni mahan puolelle, mutta selässä se on käytännöllisempi! 


Eikun vaan koira hartioille ja neulomaan - huomaathan, että tämä lemmikki sopii erittäin hyvin myös allergiaperheeseen! 

No comments:

Post a Comment