Monday 24 November 2014

Hama hama


Välillä sisäinen lapseni nostaa päätään oikein kunnolla ja löydän itseni intoilemassa pienien söpöjen asioiden ääreltä. Lapsena kaikki elämän arvot ovat kohdillaan, elät täysin tätä päivää, saat silmiä räpyttelemällä ja kertomalla tyhmiä juttuja kaiken anteeksi ja et tiedä vielä mitään ruotsin opiskelusta. On ollut ihana katsoa, kun käsityömaailmaa ja sisustustakin ovat alkaneet värittää kivat pienet yksityiskohdat, tee-se-itse -meininki, printit, värit ja kuviot, sellaiset asiat mitkä lapsena olivat ihania ja söpöjä. Siskoni kanssa tykkäämme kaikesta missä on pilkkuja, eläimiä (etenkin koiria), värejä ja eräillä käsityömessuilla tuhlasimme aikapaljon rahaa ihan vaan teipin ostamiseen. Mutta nyt yhdessä kaimani Titin kanssa innostuimme hamahelmistä. 

Ajatus hamahelmistä sai minut innostumaan taas hieman ja tällähetkellä kotoani löytyy raittiarallaa 20 000 hamahelmeä erivärisinä. Mitä niistä voi muka edes tehdä? 
kysymys kuuluu mitä niistä ei voi tehdä!! 

Tässä joulukortti kokeilujani, lisää hama kokeiluja tulee myöhemmin! Lapsiperheiden kortteihin laitoin lapsille omat pikku otukset.








Once in a while my innerchild takes control. She wants to play all day and focus the most important things: sleeping, playing, having fun, eating candies and haves no worries about learning swedish. 
This fall I got exited about hama beads!! At the moment I have about 20 000 hama beads at home waiting to be used. 
So what can you make out of hama beads you think? 
The question is what can`t you make!! 

Here is some of my testings regarding to chritsmas cards, be inspired! I sended the owls for kids.

No comments:

Post a Comment