Saturday 30 August 2014

Lemon-Anchovies pasta

Huikean suosittu avokado pasta on saanut kilpailijan keittiössäni! Safkaa -blogistakin löytyvä pastan ohje ja sen lopputulos on valloittanut the best pasta -tittelin kotikeittiössäni. Rakastan ruuanlaittoa ja kaikki ihanat ihmiset jotka ovat käyneet kotonani ja päässeet ruokapöytääni toivovat aina, että jaan reseptit jossain ja tämä blogi nyt vaan on aika luonnollinen paikka kertoa näistä ruokakokeiluistani. 
 Linkitän toki aina alkuperäiset ruokaohjeet blogin perään, jos jonkun reseptin laitan jakoon.


Tässä siis aivan äääääri herkullinen sitruuna-anjovispasta ohje.
Alkuperäinen resepti löytyy täältä

Huomio sinulle jonka anjovis kokemukset rajoittuvat koulujen janssoninkiusauksiin.. Tämä pasta on ihan jotain muuta kuin kalan makuinen sekalainen mössö, kokeile niin tulet varmasti yllättymään! Hanki vaan hyvä anjovis (suomessa myydään nimellä sardelli) ja unohda janssoninkiusaus traumasi!


My latest favourite pasta receipe has been the avocado pasta. But there is a huge competition between avocado and the latest deliciousness lemon-anchovies pasta in my kitchen! The original receipe can be found (in finnish) from here, but I truly think this needs to be spredded around also in english!



Which one is your favourite, avocado or anchovies pasta?
 

No comments:

Post a Comment