Tuesday 25 March 2014

Lazy Lasagna



Laiskan Lasagne ohjettani on pyydetty jo nyt niin monesta osoitteesta, että päätinpä julkaista sen sitten täälläkin. En siis koskaan ole tehnyt lasagneani oikea oppisesti valkokastikkeeseen vaan lusmuilen sen teossa ja korvaan sen kermalla.

Paistan ensin jauhelihan kypsäksi ja lisään joukkoon tomaattimurskaa, kuvan lasagneen lisäsin vielä punaviiniä, jota sattui löytymään n. lasillisen verran kotoa. Jauhelihan voi korvata soijarouheella, jolloin saat kasvisversion lasagnesta. Soijarouheen lisään tomaattimurskan joukkoon ja odotan, että se kypsyy (muuttuu siis ihan jauhelihan näköiseksi). 

Sitten kerrostan lasagne vuokaan vuorotellen: tomaattikastike, pinaatti, juustoraaste, kerma ja päälle lasagnelevyt, niin monta kertaa kun vuoka tai ainekset loppuvat kesken. Päälimmäiseksi jätän juustoraasteen, josta tulee kaunis rapea kuori. 

Paista uunissa 200asteessa, 30-40 min tai kunnes pinnan juusto on saanut kauniin värin.



My lazy lasagne is lazy because I think is way too laborius to make the white sauce. Instead I use  plain cream. 

First I fry minced meat (you can use soy to make vegetarian version), I add crushed tomatoes and boil. within lasagna at the piture I added some red wine too. 

I put ingredients by turns: tomatosauce, spinach, grated cheese, cream and lasagna sheets on top, until casserole or ingredients runs out. On top I leave cheese that makes a nice texture and colour. 

Cook in the oven in 200 degrees about 30-40 minutes, or until the cheese have a nice colour.

Enjoy!

No comments:

Post a Comment