Tuesday 14 July 2015

se tunne, kun joku tuijottaa...

Minulla on kauhea ongelma.. Nimittäin asunnossani on tunkeilija.. Se ei ole ollut vielä täällä kauaa, mutta sen läsnäoloa ei voi olla huomaamatta! Jokainen on varmasti joskus tuntenut sen tunteen, että joku tuijottaa sinua, vaikka oletat olevasi yksin.. Nyt tänä päivänä tämä tunne on ollut äärimäisen voimakas ja kauhukseni huomasin myös, että työpöydälläni on liikkunut joku.. 


Pöytäni oli täynnä leivän muruja ja jäljelle oli jäänyt vain pieni leivän pala, jossa oli hampaan jäljet. Aloin myös ehkä tulla hieman vainoharhaiseksi, sillä olin välillä aivan varma, että kuulin kilinää jostain läheltäni. Päätin sitten aktivoitua ja ottaa selville mikä asuntooni on tunkeutunut..

Vaanin kamerani kanssa, kunnes se tuli esiin. Nyt se kuikuilee joka puolella. Kiipeilee kukkaruukussa, joutuu jumiin jokapaikkaan ja luulee, että tietokoneen hiiri on koneeseen eksynyt sukulainen. Päätin sitten lopulta tehdä sille kaveriksi kilisevän luun. Ehkä on ihan hyvä, että muutaman viikon päästä nämä molemmat pääsevät Barcelonaan kipittelemään kissojen kaveriksi. 









Niin ja sinulle, joka ihmettelet miksi teen kissalle leluksi luun.. Kyseinen Barcelonalainen kissa luulee olevansa koira. Tekee siis koiramaisia temppuja ja noutaa leluja.. Kannatan yksilön vapautta valita oma oikeansa, joten mielestäni on korkea aika, että kissa saa vihdoin itselleen sopivan lelun, kilisevän luun. 




No comments:

Post a Comment